وزنه‌برداری ایران قهرمان مسابقات جهانی ۲۰۲۵ نروژ شد علی داوودی به مدال برنز یک‌ضرب جهان رسید + فیلم (۱۹ مهر ۱۴۰۴) تیم ملی واترپلو ایران به سکوی نایب قهرمانی آسیا رسید تاریخ‌سازی سون در تیم ملی کره جنوبی تکرار کابوس صعود به جام جهانی برای آتزوری | ایتالیا به معجزه نیاز دارد پخش زنده بازی پرتغال و ایرلند (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین MSN در میامی! استقلال ۳ کشتی‌گیر روس را جذب کرد کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال
سرخط خبرها

گردهمایی روسای فوتبال شهرستان‌های خراسان رضوی| هم‌اندیشی برای مرمت فوتبال

  • کد خبر: ۶۳۰۱۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴
گردهمایی روسای فوتبال شهرستان‌های خراسان رضوی| هم‌اندیشی برای مرمت فوتبال
گردهمایی رئیسان هیئت فوتبال شهرستان‌های استان خراسان‌رضوی برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی رؤسای هیئت فوتبال شهرستان‌های مشهد روز گذشته در محل هتل پردیسان برگزار شد. در این مراسم که با حضور رؤسای هیئت فوتبال شهرستان‌های مختلف استان، دبیر، نایب‌رئیس و رئیس هیئت فوتبال برگزار شد، احسان اصولی به ارائه گزارشی از عملکرد هیئت استان در ۲ سال حضورش پرداخت و در ادامه هم پای حرف‌ها و دغدغه‌های رؤسای شهرستان‌ها نشست.
 
رئیس هیئت فوتبال خراسان‌رضوی در این نشست گفت: اردیبهشت ۲ سال قبل بود که بنده به‌عنوان رئیس هیئت فوتبال استان انتخاب شدم و حقیقت آن است که در همان ابتدای راه با کمبود‌ها و مشکلات زیرساختی جدی رو‌به‌رو بودیم. احسان اصولی افزود: طی این ۲ سال با کمک شما عزیزان موانع را یکی‌یکی برداشتیم و تلاش کردیم کار‌هایی را انجام بدهیم که تأثیرات ماندگاری داشته باشد.
 
در بحث اداره هیئت فوتبال هم به‌دنبال نگاه حرفه‌ای بودیم؛ نگاهی که به فوتبال و ساختار آن در استان به‌عنوان یک فدراسیون استانی بنگرد. در اولین گام‌ها یادم هست یک روز یکی از دوستان آمد و چند تا فرم به بنده داد و گفت این‌ها را امضا کنید. نگاه کردم، دیدم در فرمی که برای من آمده، نوشته است فرم افتتاح سپرده کوتاه‌مدت اشخاص حقیقی! گفتم چرا نوشته اشخاص حقیقی؟! مگر هیئت فوتبال شخص حقوقی نیست؟! دوستان گفتند نه، اصلا چنین‌چیزی وجود ندارد و ثبت نشده است! در این سال‌ها که فعالیت می‌شده، حساب‌های بانکی شخصی و حقیقی باز می‌شده و پول به حساب افراد می‌آمده است!
 
گفتم نه، من به‌هیچ‌عنوان این کار را نمی‌کنم. باید فورا تدبیری شود و بلافاصله با دوستان در فدراسیون تماس گرفتم و گفتند باید اساسنامه‌تان را ثبت شرکت‌ها کنید و مراحل را بگذرانید. وی خاطرنشان کرد: آن‌روز‌ها به حیدری (دبیر هیئت) گفتم اینجا هیچ کاری را انجام ندهید تا این موضوع در اولویت باشد و کار انجام شود. عضو شورای اسلامی شهر مشهد اذعان کرد: بعد گفتم حالا یک گزارش مالی بدهید، ببینیم وضعیت بدهکاران و بستانکاران چطور است؟ دیدیم که هیچ‌چیزی در‌این‌زمینه هم وجود ندارد. یک نفر را گذاشتم کار را بررسی کرد و به من گفت این سیستم‌عاملی که اینجا کار می‌کند، اصلا تحت Dos است و تحت ویندوز نیست! آنجا بود که دیدم باید خیلی مسائل را حل کنیم تا یک مسیر درست را در هیئت فوتبال برویم.
 
عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال با اشاره به ارتباطات مؤثر هیئت فوتبال استان با فدراسیون طی ۲ سال گذشته، تصریح کرد: یکی دیگر از بحث‌هایی که به آن تأکید داشتم، این بود که هم‌زمان با این مسائل و حل این مشکلات، ارتباطاتمان را با فدراسیون بهبود بخشیم تا بتوانیم در سطح کشور نقشی مؤثر داشته باشیم. خوشبختانه در‌این‌زمینه اتفاقات خوبی را رقم زدیم و توانستیم اتفاقاتی را که ملی بود، بعضا برای اولین‌بار به مشهد بیاوریم. مثلا قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال را برای اولین‌بار به مشهد آوردیم. یا در مثالی دیگر اولین تورنمنت بین‌المللی فوتسال را در مشهد در سال‌۹۸ برگزار کردیم. ما در طول تاریخ فوتبال و فوتسال خراسان چنین‌تورنمنت بین‌المللی نداشتیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->